Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


macskaHoroszkóp

A Kos macskának karcsú, vöröses a bundája, és jellegzetesen feláll a füle. Csak az evésen jár az esze, viszont bátor és harcias.

A Bikát hosszú, széles mancsairól ismerhetjük fel. Vannak kedvenc tartózkodási helyei: a fűtőtest és a puha ágyikó teteje. A cicusok kedvesek, imádják a gyerekeket, viszont utálják az autósokat.

Az Ikrek különösen szeretnek dorombolni és hízelegni. Keveset alszanak, kalandvágyók és nászuk meglehetősen viharos. Sajnos kiszámíthatatlanok.

A Rák szürke és lusta, legszívesebben egész nap csak alszik. Erős benne az anyai érzés. A vihar közeledtével páni félelem lesz úrrá rajta.

Az Oroszlán sikerre vágyik. Meglehetősen nehezen felejti el, ha megbántották, és kissé hiú is. Ha teheti, minden tükörben megnézi magát.

A Szűz tisztaságmániás, többet mosakodik az átlagos macskánál. Igen félénk, még azt is meggondolja, melyik függönyre és bútordarabra merjen felmászni.

A Mérleg sármos és elegáns. Kedvességével leveszi a gazdit a lábáról. Sok szeretetre van szüksége, viszont utál veszekedni. Kifejezetten zeneszerető. A dallamos, lágyan andalító muzsikát különösen szívesen hallgatja.

A Skorpiónak csak egy kívánsága van: mindig az övé legyen az utolsó szó. Sokszor megörvendezteti vadászzsákmányával gazdiját, akinek viszont a lelkesedése bizonyos esetekben például döglött patkányok, egérdarabok láttán – érthetően mérsékelt.

A Nyilas imádja a kalandokat. Mindent legalább egyszer ki akar próbálni. Nagy a mozgásigénye, ezért esőben is képes odakint ázni.

A Baknak kifejezetten udvarias természete van, nem zavarja a költözés és a hosszas, viszontagságos utazás sem. Kedves, türelmes társ.

A Vízöntő hangulatmacska. Aki nem foglalkozik vele eleget, számíthat felháborodására. Nem igazán szereti a gyerekeket. Csavargós fajta.

A Halak jegyében született cicussal sok szerencséje van a gazdinak. Hízelgő és érzékeny. Ezért ideális házikedvenc, ha vannak gyerekek a házban: hagyja, hogy kényükre-kedvükre nyúzzák. Nagy a folyadékigénye, így pihenés közben szívesen lefetyel langyos tejecskét...