Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KutyaHoroszkóp

Kos (III. 21. - VI. 20.)
Impulzív és erélyes, néha pedig idegesítõ a kutyuska. Lobbanékony a természete, ebbõl fakadóan heves érzelmi kitörései lehetnek. Nagyon domináns kis állatka, szabadelvû és öntörvényû. A kutyák között igen célratörõ és tudatos, sokszor fitogtatja az erejét. A szimpla sétáltatás is kalandtúrává változhat mellette, ha összekap egy másik kutyussal. Született vezetõként hajlamos az önzõ, türelmetlen, zsarnoki viselkedésre.

Bika (VI. 21. - V. 21.)

Õ is egy erõs kutyus, ráadásul rendíthetetlen és kitartó. Érezheted néha, hogy zsarnok és makacs, amit azzal kompenzál, hogy megnevettet. Ha kedvére teszel, jókedvû és szót fogad. Ha pedig fegyelmezni akarod, lecövekel, még az úttest közepén is! Képes háttal leülni neked, és könyöröghetsz neki, de még a füle botját sem mozdítja. Jó tulajdonsága, hogy nagyon hûséges és barátságos ebecske.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Fürge és ugatós kutyus az, amelyik az Ikrek jegyében született. Nagyon szereti az emberi társaságot, állandó szórakoztatásra vágyik, és õ is szórakoztat. Viccbõl is képes gyorsan eltûnni a szemed elõl, ha póráz nélkül sétáltatod. Imád játszani, visszahozza a labdát, papucsot, újságot vagy a gumicsontot. Örök kutyagyerek marad.

vicceskutya1.jpg

Rák (VI. 22. - VII. 23.)
A legérzékenyebb pajtás. Készséges és türelmes, de mindig a középpontban szeretne lenni. Nagyon határozott tud lenni, ha épp nem sértõdött meg a kis lelke valamin. Ugrándozni is szeret, és imádja a macskákat. Ha fincsi fekhelyet biztosítasz neki az ágyad mellett, és folyamatosan simogatod, nem lesz vele semmi baj.

Oroszlán (VII. 24. - VIII. 23.)
Õ pedig a legvidámabb természetû kutyi. Nagyon barátságos, és tele van energiával. Bátor és merész, ennek ellenére nem támad, csak véd. Kitûnõen lavíroz a kutyák társadalmában, méltósága megkérdõjelezhetetlen. Hûséges, nagyon tud bújni, szeret adni és kapni egyaránt. Jól tanítható, és mindig örömet okoz!

Szûz (VIII. 24. - IX. 23.)

Ha Szûz jegyû kutyád van, nagyon okos állatra tettél szert. Végtelenül higgadt és kiegyensúlyozott, jól tanítható, és gyors felfogású. A kutyaiskola büszkesége. Soha nem tudod kihozni a sodrából. Büszkén végigsétál akár egy macskaraj elõtt is anélkül, hogy megrezzenne akár a bajsza vége is!

Mérleg (IX. 24. - X. 23.)

Egy társaságkedvelõ és barátságos kutya gazdája vagy. Embereket, állatokat egyaránt imád. Ne hanyagold el soha, mert azonnali és iszonyú hangos ugatással jelzi, hogy nem stimmelnek a dolgok köztetek. Ha nincs idõd rá, inkább ne válassz Mérleg kutyust, mert nem tûri, hogy ne foglalkozz vele!

Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
A szenvedély jegyében született négylábú a Skorpió kutyus. Tele van életerõvel, lobbanékony és heves. Sokszor minden lében kanalat játszik, arrébb sem tudod tolni. Ennek ellenére kötelességtudóan viselkedik. Vigyázz, mert érzékeny a lelke! Sokszor még depressziós is lehet, ha nem érted meg õt!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Szabadelvû, mint a tüzes Kos és az Oroszlán kutyusok. Született farkas. Ha szabadban lehet, azonnal kalandozni kezd, szaglász, keresi a veszélyt. Nem nagyon szeret játszani, inkább magányos fajta. Kifejezetten távolságtartóan viselkedik, és kertben érzi jól magát. Ha te sem szeretsz játszani, jó választás.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Egy körültekintõ és megfontolt állatkával van dolgod. A türelem megtestesítõje. Épp ezért mindig eléri a célját, hiszen van ideje bõven. Eléggé rámenõs tud lenni, és kitartóan ugat, ha valami nem tetszik neki. Határtalan önbizalommal rendelkezik. Kicsit beképzelt, de van mire. Ugyanis nagyon nagy a szíve, pártolja a kisebb kutyusokat és a cicákat.

Vízöntõ (I. 21. - II. 19.)
Nagyon magabiztos és barátságos kutyus, egyúttal kifejezetten kíváncsi és közvetlen. Jól tanítható, hasonlít egy picit az Oroszlán jegyben született ebekhez. Õ sem szeret támadni, inkább véd. Intelligens és önálló. Lakásban, kertben is tartható, csak kellõ méretû teret kell biztosítani a számára.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kutyusod jó megfigyelõ. Kicsit hasonlít a természete a cicákéhoz, mert rejtélyes és rendkívüliek a képességei. Érzékeny és finom, gyorsan érzékel minden hangulatváltozást. Imád játszani, segítõkész, és mindig figyelmes. Nem szeret unatkozni, ezért jó, ha mindig kitalálsz neki valamilyen játékot.